Ares Dhimitraq Filto

Ares Dhimitraq Filto
NIPT:
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 18.08.1991
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
469, 05.03.2021
Adresa: Sheshi Willson, Rr. M.Gjollesha, Kulla Fati, kati VIII, Tiranë Mobil: 0695392520 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
FILTO AUDITING sh.p.k.
Administrator, Ortak - 51%
KR, 718, 05.03.2021
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 718, 05.03.2021, Regjistrim