Ardit Nazmi Hajdini

Ardit Nazmi Hajdini
NIPT: L41614007A
Vendlindje: Librazhd
Ditelindje: 14.11.86
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
446, 06.02.2020
Adresa: Tirane, Rr. Brigada VIII, Pallatet Agimi, shkalla 21, ap 360 Tirane 1001
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 672, 06.02.2020, Regjistrim