Arbër Bashkim Gjata

Arbër Bashkim Gjata
NIPT: L31508013K
Vendlindje: Pogradec
Ditelindje: 22.4.82
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
245, 27.08.2012
Adresa: Njesia Bashkiake Nr. 9, Rr. Panorama, Quartum Residence, Seksioni B, Kati 1 mbi perdhe, Ap. Nr. 4 1046, Tiranë Mobil 0692062211 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: AR, 65, 28.08.2012, Regjistrim