Ani Tomor Spahiu

Ani Tomor Spahiu
NIPT: M01320031O
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 9.3.79
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
443, 06.02.2020
Adresa: Rruga "Ibrahim Rugova", Nd.27,Hyrja 1, Ap.3, Tiranë Mobil: 0694034482 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 662, 06.02.2020, Regjistrim