Almarina Ilirjan Haxhi

Almarina Ilirjan Haxhi
NIPT:
Vendlindje: Sarandë
Ditelindje: 12.11.86
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
442, 06.02.2020
Adresa: Rruga “Nikolla Tupe”, Pallati 13, Kati 2, Perballe Minibashkise nr. 5, Njesia 5, Tirane Mobil: 0693318173 [email protected] [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Haxhi Audit & Consulting sh.p.k.
Administrator , Ortak - 100%
KR, 655, 06.02.2020
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 654, 06.02.2020, Regjistrim