Albana Veshi (Caushi)

Albana Veshi (Caushi)
NIPT: M02320010R
Vendlindje: Tiranë
Ditelindje: 01.07.1987
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
527, 03.04.2024
Adresa: Rr"Shyqyri Berxolli", Pallati Intercosat, Shkalla B, Kati 5, H 20B, Tiranë, Mobil: 0672255777, [email protected]; [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
“ACC Global FinCorp” SH.P.K

KR, 940, 03.04.2024,Regjistrim "ACC Global FinCorp" SH.P.K
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: