Aida Fiqiri Xhizdari

Aida Fiqiri Xhizdari
NIPT: L21326014J
Vendlindje: Çorovodë
Ditelindje: 4.6.75
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
439, 06.02.2020
Adresa: Kashar, Lagjja nr. 1, Rruga Vasil Tomara, Rrethrrotullimi i Kasharit, Pallati Konfort Konstruksion, Kati 5, Tiranë Mobil: 0692067155 [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 665, 06.02.2020, Regjistrim