Admir Qani Kajo

Admir Qani Kajo
NIPT: K71717029E
Vendlindje: Kruje
Ditelindje: 6.3.80
Rregjistrimi i parë AL
(Nr., Datë):
369, 15.02.2019
Adresa: Njësia Bashkiake nr. 9, rruga "Hamid Shijaku", pallati nr. 41/2, Ap.2, Zyra nr. 1, Tiranë Mobil: 0692175263 [email protected] [email protected]
Rregjistrimet si Auditues Ligjor në shoqëri auditimi
Shoqëria
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:


Rregjistrimet si Auditues Ligjor në vende të tjera
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit:
Masat disiplinore
Masa:
Pezullimet (tërheqjet) e mëparshme dhe riregjistrime të Audituesit
A.R., Nr., data e vendimit të regjistrimit: KR, 554, 15.02.2019, Regjistrim