KPAP
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Viti 2019

Lista përfundimtare e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 20 prill 2019

Lista përfundimtare e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 20 prill 2019 “Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas ...

Njoftim për orën dhe vendin e provimit për AL/KM datë 20 prill 2019

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor/Kontabilist i Miratuar që do të marrin pjesë në Provimin e datës 20 prill 2019, “Raportimi ...

Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit te kerkesave nga te interesuarit per hartues/korrigjues provimi I

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor, lidhur me listen e ...

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 20 prill 2019

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 20 prill 2019  “Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas standardeve kombëtare e ...

Njoftim lidhur me regjistrimet për provimet e aftësive profesionale për titullin Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, sezoni i vitit 2019

Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale njofton të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, se ...