KPAP
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Viti 2014

Teza me pergjigjet e provimit te katert date 21.06.2014

Teza me pergjigjet e provimit te katert date 21 qershor 2014  "Organizimi, drejtimi, administrimi dhe kontrolli i brendshëm i personave juridikë, përfshirë sistemet e informacionit dhe të informatikës"

Teza provimi katert me pergjigje