KPAP
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Viti 2014

Teza me pergjigjet e provimit te trete date 7 qershor 2014


Teza me pergjigjet e provimit te trete date 7 qershor 2014 "Kodi i etikës i fnk-të, snkc-të, sna-të, direktivat e praktikave ndërkombëtare të auditimit, snar-të, snas-të dhe standardeve të tjera të publikuara nga fnk, si dhe rregullat e organizimit të profesionit të ekr-të"

Teza provimi trete me pergjigjet