Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Revista Monitor, “Big 4”, më pak interes për auditime në Shqipëri

Në një intervistë për Monitor, Prof. Dr. Hysen Çela, President, Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar të Shqipërisë (IEKA), ...

Njoftim lidhur me rezultatet e shortit për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Drejtues të IEKAs që përfitojnë zgjatje të mandatit për periudhën 2019-2021

Në vijim të njoftimit lidhur me organizimin e shortit për përzgjedhjen e Anëtarëve të Këshillit Drejtues, që do të vazhdojnë mandatin e KD edhe ...

Njoftim lidhur me hedhjen e shortit per zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Drejtues të IEKAs që përfitojnë zgjatje të mandatit

Bazuar ne Rregullat “Per organizimin e shortit”, te miratuar nga Keshilli Drejtues, me date 31 korrik 2019, ora 10:00  ne ambjentet e IEKAs  do te zhvillohet hedhja e shortit ...

Shpërndahen Licensat për Audituesit Ligjorë të rinj të IEKAs

Më datë 11 Korrik 2019 në orën 16:30 në ambientet e IEKAs, u organizua ceremonia e shpërndarjes së Licensave të titullit Audituesit Ligjor. Në ...

Mbi mbledhjen e Këshillit Drejtues datë 22 korrik 2019

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të datës 22 korrik 2019, u diskutuan dhe u morën vendimet më poshtë: Miratimi i Rregullores së studimeve Post ...