Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit te kerkesave nga te interesuarit per hartues/korrigjues provimet e sezonit 2019

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor dhe Kontabiliste te ...

Për ankimet lidhur me procesin e testimit të provimit “Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë”

Bazuar në Rregulloren nr. 6 datë 31.05.2018 “Për procedurat e testimit dhe sistemin e vlerësimit në provimin e aftësive profesionale të kandidatëve AL ...

Lista e fituesve të provimit të datës 11 Maj 2019

Lista e Fituesve të provimit për AL & KM, datë 11.05.2019, "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, ...

Teza me përgjigjet e provimit të datës 11 maj 2019

Teza me përgjigjet e provimit të datës 11 maj 2019 "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit ...

Njoftim për shpërndarjen e Certifikatave për titullin "Auditues Ligjor" dhe “Kontabël i Miratuar”, për sezonin e provimeve 2018

Njoftohen të gjithë Kandidatët fitues të titullit “Auditues Ligjor” dhe “Kontabilist të Miratuar” që kanë kaluar me sukses provimet e ...