Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Trajnime për SKK 19, 20, 21 dhe 23 Mars & SNK 2,3 Prill

Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar njofton se në muajin Mars-Prill 2019 do të nisë trajnimin në Standardet Kombëtare të ...

Njoftim lidhur me regjistrimet për provimet e aftësive profesionale për titullin Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, sezoni i vitit 2019

Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale njofton të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar, se ...

Trajnime për SKK 6 - 9 Shkurt & SNK 15 - 16 Shkurt

Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar njofton se në muajin Shkurt 2019 do të nisë trajnimin në Standardet Kombëtare të ...

Mbi mbledhjen e Këshillit Drejtues datë 28 dhjetor 2018

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të datës 28 dhjetor 2018, u diskutuan dhe u morën vendimet më poshtë: Miratimi i listës emërore me 47 ...

Lista përfundimtare e fituesve të provimit të datës 17 Nëntor 2018

Lista përfundimtare e Fituesve të provimit për AL, datë 17.11.2018, "Zbatimi në praktikë i kërkesave të etikës profesionale dhe procedurat e ...