Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Njoftim: Lista e dokumentave per regjistrim ne praktiken profesionale Viti 2020

Njoftim: Lista e dokumentave per pranim ne praktiken profesionale Viti 2020 Për aplikantët e interesuar për të ndjekur praktikën profesionale 2020, Ju njoftojmë se ...

Njoftim për orën dhe vendin e provimit për AL datë 18 shtator 2019

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor që do të marrin pjesë në Provimin e datës 18 shtator 2019, “Procedurat e punës për ...

Kujtese për kandidatët që do të marrin pjesë në provimin datë 18 shtator 2019

I tërhiqet vëmendja të gjithë kandidatëve që do të jenë pjesëmarrës në provimin e datës 18.09.2019 në disiplinen “Procedurat e ...

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 18 shtator 2019

Lista e kandidateve per Auditues Ligjor që do të marrin pjesë në provimin date 18 shtator 2019  “Procedurat e punës për auditimin e pasqyrave financiare, ...

Kujtesë për kandidatët për titullin Auditues Ligjor

Kujtojmë të gjithë kandidatët për titullin Auditues Ligjor të cilët do të marrin pjesë në provimin në disiplinën “Procedurat e ...