Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Material ndihmës për zbatimin e Standardit Ndërkombëtar të Auditimit SNA 540 (i rishikuar)

Në tetor të vitit 2018, Bordi i Standardeve Ndërkombëtare të Auditimit dhe Sigurisë (IAASB) ka publikuar Standardin Ndërkombëtar të Auditimit  SNA ...

Lista e fituesve të provimit të datës 04 Tetor 2019

Lista e Fituesve të provimit për AL, datë 04.10.2019,  “Zbatimi i modeleve të duhura të organizimit dhe drejtimit, kontrolli i brendshëm i njësive ...

Njoftim mbi Rezultatet e Votimit në Asamblenë Zgjedhore të datës 30.09.2019 dhe mbledhjen e KD datë 01.10.2019

Në datën 30 shtator 2019, në ambjentet e Hotel Tirana International, u zhvillua Asambleja e Përgjithshme e Anëtarëve të IEKA-s e cila përfaqëson organin ...

Njoftim për orën dhe vendin e provimit për AL datë 04 tetor 2019

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor që do të marrin pjesë në Provimin e datës 04 tetor 2019, “Zbatimi i modeleve të duhura ...

Kujtese për kandidatët që do të marrin pjesë në provimin datë 04 tetor 2019

I tërhiqet vëmendja të gjithë kandidatëve që do të jenë pjesëmarrës në provimin e datës 04.10.2019 në disiplinen “Zbatimi i ...