Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Mbi mbledhjen e Këshillit Drejtues datë 7 dhe 12 mars 2018

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të datës 7 dhe 12 mars 2018, në të cilën u diskutua mbi Rregulloren nr.1 datë 26.07.2017 “Për mbledhjen e ...

Mbi mbledhjen e Këshillit Drejtues datë 24 janar 2018

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues të datës 24 janar 2018, u diskutua për ndryshimet në rregulloren e Komitetit të Regjistrimit, rregulloren e Komisionit ...

Mbi takimin e përbashkët midis organeve drejtuese (Këshillave Drejtues) të ShKÇAK-së dhe IEKA-s

Prishtinë, 6 Dhjetor 2017 Në kuadër të angazhimit të përbashkët, për të konkretizuar dhe çuar më tej marrëveshjen e bashkëpunimit ...

Kualifikimi i Vijueshëm i Anëtarëve të IEKA-Sesioni i II-të 2017

Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar (IEKA) në datat 30 Nëntor dhe 1 Dhjetor 2017, në ambjentet e Hotel Tirana International organizoi Kualifikimin e ...

Konferenca IV Ndëkombëtare e IEKA ‘’Sfidat e Audituesit në një Mjedis Ekonomik në Ndryshim të Vazhdueshëm’’, Hotel Sheraton në Tiranë, Shqipëri, 18 Nëntor 2017

20 Vjet IEKA 1997-2017 Përgjatë këtyre dy dekadave, IEKA ka përjetuar një rritje të shpejtë sasiore dhe cilësore dhe ka luajtur një rol vital ...