Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Njoftim për provimin AL/KM datë 22 shtator 2018

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor/Kontabilist i Miratuar që do të marrin pjesë në Provimin e datës 22 shtator 2018, ”Zbatimi ...

Kujtesë për kandidatët e provimit datë 22 shtator 2018

Kujtesë për kandidatët që do të marrin pjesë në provimin datë 22 shtator 2018  “Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të ...

Grafiku i provimeve per vitin 2018 (i ndryshuar)

Komisioni i Provimeve te Aftesive Profesionale ka miratuar ndryshimet në kalendarin e provimeve per vitin 2018. Grafiku i provimeve 2018 (I ndryshuar)

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 22 shtator 2018

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 22 shtator 2018  “Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, ...

Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit te kerkesave nga te interesuarit per hartues/korrigjues

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor dhe Kontabilist i ...