Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Urdhër Nr. 351, datë 29.05.2020 për marrjen e masave të vecanta dhe kufizimeve për parandalimin e përhapjes së COVID - 19

Ministri i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, zj. Ogerta Manastirliu, në mbështetje të nenit 102, pika 4, të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, të nenit 7, pika 4, të Ligjit Nr. 15/2016, “Për parandalimin dhe luftimin e infeksioneve dhe sëmundjeve infektive”, si edhe udhëzimeve të Institutit të Shëndetit Publik, me qëllim mbrojtjen e shëndetit të popullatës ka urdhëruar, ndër të tjera:

Ndalimin e grumbullimeve masive në vende të mbyllura apo të hapura, konferencat, tubimet, ceremonitë martesore dhe organizimet përtej familjare të ceremonive mortore.


Për të parë Urdhrin e plotë klikoni këtu.