Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Për të qëndruar të përditësuar me publikimet e IEKAs

Kanali RSS i integruar në faqen e internetit të IEKAs ju mundëson të qëndroni të përditësuar me njoftimet dhe artikujt më të fundit të publikuar nga Institutiti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar. Përdorimi i tij është shumë i thjesht dhe mund të realizohet nëpërmjet një aplikacioni të shkarkuar në telefonin tuaj.

Për të marrë njoftime sa herë që ka një publikim të ri sugjerojmë që përdoruesit e telefonave Android të përdorin aplikacionin Aggregator. Për të shkarkuar këtë aplikacion  mund të klikoni në linkun:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tughi.aggregator&hl=en

Ndërsa për përdoruesit e telefonave iPhone sugjerojmë përdorimin e aplikacionit Fiery Feeds, të cilën e gjeni në linkun:

https://apps.apple.com/us/app/fiery-feeds-rss-reader/id1158763303

Në secilin nga aplikacionet mjafton të vendoset linku http://ieka.al/rss dhe për çdo publikim të ri në faqen e internetit të IEKAs në telefonin tuaj do të vijë njoftimi përkatës. Për mënyrën e përdorimit të aplikacioneve mund t’i referoheni edhe video-ve udhëzuese më poshtë.