Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit të kërkesave nga të interesuarit për hartues/korrigjues provimi i datës 18 shtator 2019

Njoftohen të gjithë të interesuarit për të aplikuar si hartues/korrigjues të provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjor, lidhur me listën e dokumentacionit dhe periudhën e pranimit të kërkesave për provimin e datës 18.09.2019.

Lista e dokumentave