Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 1 qershor 2019

Lista e kandidateve që do të marrin pjesë në provimin datë 1 qershor 2019 “Zbatimi në praktikë i kërkesave të legjislacionit të tatimeve dhe taksave në Republikën e Shqipërisë”.

Lista e kandidateve provim i trete 01.06.2019