Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Njoftim për orën dhe vendin e provimit për AL/KM datë 11 maj 2019

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor/Kontabilist i Miratuar që do të marrin pjesë në Provimin e datës 11 maj 2019“Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë” se provimi do të zhvillohet në ambjentet e Pallatit të Kongreseve, hyrja përballë Hotel Rogner, salla A & B.

Provimi do të zhvillohet nga ora 14:00 deri në orën 18:00.

Kandidatët duhet të kenë me vete ditën e provimit një dokument identifikimi (pasaportë ose kartë ID) si dhe të paraqiten 30 minuta përpara fillimit të provimit (në orën 13:30).


Suksese!