Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Kalendari i provimeve dhe periudha e regjistrimeve për kandidatët AL dhe KM, sezoni i vitit 2019

Njoftohen të gjithë të interesuarit për marrjen e titullit “Auditues Ligjor” dhe “Kontabilist i Miratuar”, se Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale, në mbledhjen e datës 18.01.2019 ka diskutuar dhe miratuar kalendarin e provimeve, si dhe periudhën e regjistrimeve për vitin 2019, kliko këtu.