Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Teza me përgjigjet e provimit të datës 8 dhjetor 2018

Teza me përgjigjet e provimit të datës 8 dhjetor 2018 "Zbatimi i modeleve të duhura të organizimit, drejtimit, qeverisjes dhe kontrollit të brendshëm të njësive ekonomike të biznesit (personave juridikë);Përdorimi i sistemeve të informacionit dhe të informatikës”.

“Teza me pergjigje provimi date 08.12.2018”