Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Fituesit e provimit te dates 11 korrik 2018

Lista e Fituesve te provimit per KM dhe AL, date 11.07.2018, "Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas standardeve kombëtare e ndërkombëtare të raportimit financiar"

Lista me kandidatet fitues provimi 11.07.2018