Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Kujtesë për kandidatët e provimit datë 11 korrik 2018

Kujtesë për kandidatët që do të marrin pjesë në provimin datë 11 korrik 2018  “Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas standardeve kombëtare e ndërkombëtare të raportimit financiar”

Kujtesa provimi 11.07.2018