Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Lista e kandidateve AL që do të marrin pjesë në provimin datë 25 qershor 2018

Lista e kandidateve AL që do të marrin pjesë në provimin datë 25 qershor 2018  "Zbatimi në praktikë i kërkesave të legjislacionit të tatimeve dhe taksave në Republikën e Shqipërisë”.

Lista provimi V date 25.06.2018