Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjorë dhe Kontabilist të Miratuar, se Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale ka miratuar datën e provimit të parë të sezonit 2018, listën e dokumentacionit dhe periudhën e regjistrimit

  1. Grafiku i provimeve sezoni 2018
  2. BORDI I MBIKËQYRJES PUBLIKE-lista e dokumentave
  3. Programi i provimeve per AL dhe KM - sezoni 2018-provimi i pare
Për cdo paqartësi mund ti drejtoheni sekretarisë teknike të KPAP në adresën  info@ieka.al dhe nr e  Tel: +355 4 23 46 077 ,Cel: +355 68 20 63 069