Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor, se Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale ka miratuar grafikun për dy provimet e mbetura të sezonit të vitit 2016, listën e dokumentacionit dhe periudhën e regjistrimit

  1. Grafiku i provimeve te mbetura te sezonit 2016
  2. BORDI I MBIKËQYRJES PUBLIKE-lista e dokumentave
  3. Programi i provimeve – i njëjtë me vitet e kaluara