Njoftime
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Njoftime

Njoftim për tarifat e provimeve të aftësisë profesionale për Auditues Ligjor dhe Kontabilist të Miratuar të sezonit 2018

Tarifat për provimet KM dhe AL sezoni 2018