Rreth IEKA-s
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Komisionet & Komitetet

Komiteti i Etikes (KE)

Komiteti i Etikes (KE) ka për qëllim të sigurojë se me publikimin e Kodit të Etikës, sigurohet mirëushtrimi i profesionit, mbrojtja  e nderit dhe të pavarësisisë të Audituesve Ligjor të regjistruar, mbikëqyrjen e formimit të tyre profesional si dhe përcakton kërkesat etike që duhet të zbatohen nga të gjithë anëtarë të tij.