Rreth IEKA-s
Adresa: Rr.Elbasanit,
Pall.EDIL-AL-IT
P.O Box 1437
Tirane, Shqiperi

Tel: +355 4 23 46 077
Cel: +355 68 20 63 069

Email: info@ieka.al
Komisionet & Komitetet

Komiteti i Investigimit dhe Disiplines (KID)

Komiteti i Investigimit dhe Disiplines (KID) ka për qellim zbatimin e një regjimi investigativ dhe disiplinor për Audituesit Ligjor,shoqërive të auditimit si dhe për të reflektuar të drejtat e palëve.